Danstips!

Nu är det ju helg, och på helgen är det ju ett bra tillfälle att gå ut och dansa. Och dansar man riktigt bra är det ju stort chans att man får ragg! Men, många undrar ju ändå, hur dansar man bra? Som den tips- och hälsoblogg oxjerp är så har vi svaren! Vi visar dessutom bilder för att göra det ännu tydligare!
.
Tips 1:
Klä dig i heta danskläder, t.ex. sådana här:
Tips 2:
Lyssna! Det är jätteviktigt att man lyssnar på musiken man lyssnar på. För hör man att de sjunger "you" eller "du" i låttexten så är det JÄTTEVIKTIGT att man pekar ut i publiken.
.
TIPS 3
Kör klassiska dansmoves som alltid går hem. Såsom regnbågen: (se bilden) (Var noga med att föra handen ovanför huvudet och både fram och tillbaka.)
.
Ett annat klassikt move som alltid går hem är sidosteget. Använder ni sidosteget, vilket ni bör, så var noggranna med att föra en fot i taget åt ett håll (antingen höger eller vänster) och sedan följa med andra foten. Sedan upprepar man rörelsen fast åt andra hållet, det vill att du nu börjar med den foten du inte började med senast.
(Tyvärr kom inte kvinnans ben med på denna bild där hon gör sidosteget, men vi hoppas ändå att ni förstår och ser relativt tydligt hur man gör i alla fall.)
.
Tips 4
Var sexig!!! Tänk på att dansa så sexigt du bara kan!
.
.
Så! Följer du nu alla de fyra stegen så kan vi garantera dig att du får pöka. Varsågod och lycka till! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0