Veckans hunk - Christer Sjöberg

Skön som smör.

Finaste paret


Vi oxjärpar har haft en världsomspännande omröstning för att avgöra vilket som är det just nu hetaste paret. Är det Brangelina, Bennifer, Carola och Kicken eller Christer och Carita Sjögren? Nej! Svaret är Sandra Dahlberg och Jimmy Jansson! De är inte bara heta, de blev även jätteglada av vår utmärkelse till dem! (se bilden) Detta trots att Sandras mage var full av gaser, som synes ovan.

Babens visdomsord

Gladys del Pilar Bergh, denna veckas fräsiga babe, har ett meddelande till er alla oxjerpsfans denna fredag:

Gladys önskar alltså y'll en trevlig fredags Myyyys ! :-) Grattis till y'll.

Dagens ord

Skallgångskedja

Veckans Babeiga Babe!!!!

Äntligen fredag och babedax!!! Veckans babe tänkte vi presentera genom en rebus (som vi snott från Chikita Beik):
:-) + Ystad - tad + ½ + --> <---> + AAA (snötäckta alptoppar) + H
Som ni listat ut är alltså veckans babe ingen annan än GLADYS DEL PILAR BERGH!!!!
Gladys del Pilar Bergh är inte bara en vital tredjedel av superpopgruppen Afro-dite, hon är också tvillingsyster till superstjärnan och superbaben Consuelo del Pilar! Gladys är inte bara glad, vilket hennes namn antyder, hon är också ständigt aktuell - I år har hon medverkat i tv4:s båda superprogram Dansfeber och Postkodskampen! Gladys är en superdiva och Sveriges egna Whoopi Goldberg! Därför är hon ett solklart val som VECKANS BABE!!!!
.
Gladys senaste soloplatta.
.
Gladys vackra ögon.

visdomsord

Josefin delar med sig av heta tips såhär på kvällskvisten!

Amys hit!

Amy Diamond är ju Sveriges egna Amy Winehouse, vilket hon visar särskilt här i genombrottshiten "What's in it for me." Amy var då tolv år, men redan då inställd på vad hon ville ha - lyssna bara på texten!
.
"You've sure been messing with my mind"
"You can't have this candy"
"I'm not a perfect liffle girl, but i should get what i deserve"
"I refuse to be your mother"
"What's in it for me"
"I need more than a little fun, 'cause ! only play for keeps"
.
Den låtskrivare som tyckte det var en god idé att låta en tolvåring sjunga "You can't have this candy", där candy syftar på sångaren själv, är en väldigt klok man. Amy är ju en riktig godbit! Denna låten släpptes ju dessutom i två versioner; ovan ser ni den mogna Amy i "vuxenversionen", här under hittar ni den lite mer busiga barnversionen.
.
ROCK ON AMY!

Politisk debatt!

Hej bloggen.
.
Vi oxjärpar håller inte med Sverigedemokraterna. Vi tycker inte invandrarna är Sveriges största problem. Vi tycker att alla White trash-människor som röstar på Sverigedemokraterna är ett betydligt större problem.
.
puzzar och kjamizar

Veckans hink

Veckans hink är röd och fräsig. I den skulle man till exempel kunna ha apelsiner, morötter, minimorötter eller preparat som klassas som dopning. Därför är denna hink ett solklart val som VECKANS HINK!!!

Veckans Babe

En något fördröjd veckans babe, men när ni ser henne inser ni att hon är väl värd väntan. Veckans babe är CONSUELO DEL PILAR!
Consuelo del Pilar är inte bara en av Sveriges största artister utan även en av de fräsigaste och mest kända. Trots att hennes privatliv ständigt hängs ut på löpsedlarna så har hon alltid behållt sin integritet och sin identitet. Hon är på uppväg i kariären och vem vet - en dag kanske hon blir lika stor som sin tvillingsyster Gladys del Pilar Bergh! Consuelo, eller "Conzan" som hon också kallas för av bland andra Peppe Eng, är därför ett solklart val som veckans babe!
.
Consuelos själ - innehåller både tårar och glädje!
.
"Det vackraste jag vet, är att se Consuelo, när hon sover."

RSS 2.0