Veckans Babe

Många har kommenterat våran blogg och skrivit att de skulle vilja se en Bondbrud som veckans babe. Vi tänkte göra något bättre. Vi ger er en bondebrud som veckans babe istället!!
Bonde-Susanne är en het och fräsig babe i sina bättre år. Hon är en talangfull kvinna med många bollar i luften som blivit känd genom hårt arbete och medverkan i många olika saker; bland annat blev hon Mörlanda marknads trede bästa säljare -97, hon blev årets piga för det andra kvartalet -99 i tidningen Mjölkbondenytt och hon satte miljontals hjärtan i brand när hon deltog i tv fyras dokumentärsatsning Bonde söker fru. Det var också i det tvprogrammet där hon kom att träffa sitt livs kärlek, superhunken Fadde Darwich (läs aftonbladet) . Idag är Bonde-Susanne och fräsige Fadde ett par. Kärleken är evig när de är tillsammans. Bonde-Susannes mångsidighet, sexighet och det faktum att hon lyckats tämja allas vår Fadde Darwich gör henne till ett solklart val som VECKANS BABE!
.
Bonde-Susanne med sin själsfrände och Fadde. Fadde och Bonde-Susanne har mycket gemensamt, Fadde har till exempel också många bollar i luften - han har varit dörrvakt OCH han har legat med Linda Rosing.
.
Bonde-Susanne visar upp sin feminina och sexiga sida.
.
Så, that's all for today folks! Har du önskemål om nästa veckas babe - tveka inte - lämna en kommentar. xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0