Razitz in da Riksdah!!

Oxjerp är ju en seriös politisk blogg med mycket samhällsinformation, samhällskritik och debatter, som har följt valet mycket närgånget. (Bland annat genom att utse en politiker till veckans babe).
.
Som första svenska källan kan oxjerp meddela att det nu tyvärr kommer bli så att Sverigedemokraterna, eller SvD som de brukar förkortas, kommer in i vår riksdag. Detta tycker vi järpar är väldigt, fruktansvärt, ofantligt tråkig.
.
Men. Även om Sverigedemokraterna står för en hemsk politik som enbart bygger på rasism som vi avskyr och förkastar, så hoppas vi ändå att det kommer komma en god konsekvens av deras intåg i maktens hus. Förhoppningsvis så tar Sverige nu ÄNTLIGEN tag i ett stort problem. Förhoppningsvis kastas nu Arja Saijonmaa äntligen ut ur vårt avlånga land!
.
Den arga blatten Arja har aldrig haft någon respekt för vår svenska kultur, hon vägrar lära sig språket och Sverige kommer bli en tryggare och säkrare plats när hon landsförvisats till det fjärran land därifrån hon kommer (vilket troligen är Förenade Arabemiraten enligt säkra källor till oxjärparna).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0