veckans babe - Megan Räv

Det är fredag och det betyder, dags för veckans babe. Efter mycket diskussioner beslutade vi att äran skulle gå till Megan Räv. Vi valde att översätta efternamnet då det skulle bli lättare för alla att förstå. Megan är en stark och självsäker kvinna som står för vad hon tror på och inte bryr sig om vad andra tycker. Hon går sina egna vägar och skiter i alla skönhetsideal. Hon är verkligen av de personer som lever efter citatet, "Det är insidan som räknas".

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej! Om nu säger att jag är er bästa läsare så måste jag ju säga att ni är den bästa blogg jag vet. Superlativen skulle kunna hagla här i kommentarsfältet, från min sida, men jag vill i te trötta ut er med alltför lång läsning.



Jag stödjer er i ert mailande till Pågen, en gång jobade jag i en matbutik och då brukade brödgubbar från pågen komma dit om morgonen och lägga upp sitt bröd. Ni kanske borde prova att pressa dem också, inte bara ledningen? Sprida budskapet liksom.



Jag mottager å ödmjukast erbjudandet om att gästblogga hos er, det hade rent ut varit helt fantastiskt.



Giffelpåsekramar från mig(självklart med Gladys Pilar-Bergh smak)!

Postat av: Alexandra

sv; tyvärr hade du ingen större lycka denna gång i min "veckans blogg-tävling" men gå gärna in och rösta på de tre finalisterna! :)

2010-07-27 @ 19:20:44
URL: http://alexandraekstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0