Veckans Babe - Linn!

Nu är det återigen dags för veckans babe, och denna veckan blir det någon så enastående och utöver det vanliga, någon som vi alla skulle vilja vara, någon som nästan är vän med Shirley Clamp på facebook, det är ingen mindre än LINN HOFLUND vi snackar om!!
Linn Hoflund är en fartfull och mogen kvinna på nitton vårar. Linn är något av Sveriges svar på Glenn Close - det brukar de flesta som står nära Linn hålla med om, och LinnsiPinsi (som är hennes internationella artistnamn) rör sig bara i de allra flottaste jetsetkretsar. Dessvärre för alla svenskar har Linn nu flytt landet och är numera bosatt i det fjärran Norrland, där hon får fortsätta att sprida sin babeighet. Men. Som tur är kan vi fortfarande njuta av dessa heta bilder!
Linn är inte bara en hejare på färgglada klänningar, hon klarar även av att ha en blockchokladkaka på huvudet och ändå se sprakande och sensationell ut!
Linn ser inte bara bra ut - hon ser även bra ut! (Bra ut ur glasögonen alltså)
Partypuman Linn.
LinnsiPinsi är verkligen lika kramgo som en grizzlybjörn!
Besök Linns coola blogg www.mormorbritt.blogspot.com om ni inte kan hålla er till nästa fredag, då det är dags för en ny, het babe!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vilken snäcka...jag har alltid varit svag för asiater. Sucky sucky five dollah?

2010-08-27 @ 22:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0